Kristel de Waal

Heeft een zorgachtergrond en werkt hiernaast ook nog als VIG-er in de ouderenzorg. Kristel houdt zich bezig met het begeleiden van de deelnemers. Ze stelt samen met hen de doelen op waar ze aan willen werken, en evalueert dit ook regelmatig met de deelnemers. Ze is het eerste aanspreekpunt voor de deelnemers. Tevens heeft Kristel het Kiwa Keurmerk wat inhoudt dat Kristel aan alle wettelijke eisen en kwaliteitseisen voldoet die aan een zorgondernemer gesteld wordt. 

 

Rene de Waal

Hij begeleid de deelnemers bij het voeren en verzorgen van de dieren en het onderhouden van de dierenverblijven. Samen met zijn vrouw Kristel de Waal zorgt hij dat de zorgboerderij op orde is en stemmen zij samen de dagindeling met de deelnemers af. Rene is vooral gericht op de dierenverzorging en het onderhoud van de zorgboerderij.  

 

 

Mark Rensink

Eigenaar van Dierservice. Dierservice heeft op het terrein van zorgboerderij “Heidehof” een Dierenspeciaalzaak, met daarin hondentrimsalon “Good Friends”gevestigd. Mark heeft naast deze winkel ook nog een dierenspeciaalzaak in het centrum van Aalten en Lichtenvoorde. Op het terrein van zorgboerderij “Heidehof” worden vogels, kwartels, fazanten, konijnen, cavia’s, kippen, krielen, eenden en ganzen gekweekt. Deelnemers verzorgen hier natuurlijk deze dieren. Mark zal met zijn andere collega’s ook de deelnemers begeleiden.

 

 

Sluit Menu